EcoQube är en intelligent, digital och prisvärd radonmätare med modern design. Med hjälp av patenterad radondetekteringsteknologi levererar EcoQube snabba, noggranna och pålitliga resultat i realtid för fortlöpande mätning och övervakning av radon. 

EcoQube är mer exakt än andra instrument som finns på marknaden för privatpersoner för hemmabruk och har fått flera utmärkelser, bland annat CES 2021 Innovation Awards Honoree och så finns den med på TIME:s lista över de bästa uppfinningarna 2021.

Med EcoQube-appen kan du enkelt följa och övervaka radonhalten i realtid för att säkerställa en bra och hälsosam miljö inomhus. Det första mätresultatet är tillgängligt redan efter 10 minuter efter påbörjad uppstart och ett tillförlitligt resultat har du på bara en timme. Detta betyder att om radonnivåerna ökar dramatiskt i ditt hem, kommer du att veta detta på timmar snarare än dagar, jämfört med andra radonmätare

EcoQube radonmätare

EcoQube är framtagen av det Silicon Valley-baserade företaget EcoSense. Ecosense är en innovatör inom radonmätningsbranschen. Deras intelligenta radonmätare integrerar en patenterad noggrann jonkammardetektionsteknik tillsammans med toppmodern analys- och bearbetningsmjukvara och kan därför leverera det första exakta mätresultatet på minuter istället för dagar. Ecosense har ett starkt engagemang för att göra radonmätning- och övervakningen enkel, exakt och snabb. Detta för att ge fler konsumenter möjlighet att leva säkert och hälsosamt. 

Ecosenses patenterade teknologi har testats både vid University of Michigan (Dept. of Nuclear Engineering and Radiological Science) och Kansas State University Radon Chamber. Resultaten från båda studierna visade att Ecosense radondetekteringsteknik presterade betydligt bättre än förväntat samtidigt som den visade prestanda jämförbar med förstklassiga detektorer av forskningskvalitet.

Beskrivning

  • Snabbt resultat – det första får du efter bara 10 minuter och ett tillförlitligt resultat har du inom en timme.
  • Lätt att använda och installera – idealisk för hemmabruk.
  • Noggrann och exakt – EcoQube radonmätare känner av 40 pulser per timme vid 50 Bq/m³, vilket är 30 gånger känsligare än branschstandard.
  • Ansluts enkelt via ditt Wi-Fi.
  • Alla resultat levereras direkt till din mobil.
  • Användarvänlig app (både till Android och iOS) 
  • Utmärkt att använda till uppföljande mätning efter genomförd åtgärd eller förändring i ventilationen.
  • Kompakt, enkel och modern design.

Specifikation

Sensor: Pulsjonkammare
Känslighet: 40 pulser per timme vid 50 Bq/m³
Precision: <+10% vid 400 Bq/m3 efter 10 timmar
Dataintervall: Var 10:e minut
Mätintervall: En gång per timme
Mätområde: 7 – 3700 Bq/m³
Anslutningsmöjligheter: Wi-Fi
Larm: Integrerat ljudlarm
Visuell indikator: 3-färgs LED på framsidan
Strömförsörjning: 5V, 1A extern strömadapter
Vikt: 110 g
Storlek i diameter: 65 mm x 65 mm x 80 mm

Radonmätaren EcoQube hittar du i vår butik.

 

Copyright - Radonmätning.se - ACATRAIN Radonmätning AB